Voor nieuwe ouders

Wat fijn dat je een kijkje neemt op de website van CBS de Hoeksteen. Nog even en dan is het zover: je (eerste) kind gaat naar de basisschool! Een basisschool kiezen voor je kind(eren) is voor elke ouder een belangrijke beslissing. Ieder kind volgt immers minstens acht jaar basisonderwijs.

Wij willen je helpen een weloverwogen keuze te maken. Je bent van harte welkom om langs te komen, samen met je kind, om de sfeer op onze school te proeven. Je kunt een afspraak maken met de directeur, meester Bert, door te bellen naar 0113-626127 of te mailen naar hoeksteen@alberoscholen.nl. Tijdens de afspraak krijg je een rondleiding door een aantal leerlingen uit groep 8, je krijgt informatie over onze school, een inkijkje in de groepen, een gesprek met de directeur en met de leerkracht van groep 1 en 2. Of natuurlijk met een andere leerkracht als je kind al ouder is.

Bij inschrijving van leerlingen moet de school de beschikking hebben over het burgerservicenummer inclusief een kopie van de belastingdienst of paspoort. Dit wordt verwerkt in de administratie en doorgegeven aan Bron, het administratiesysteem van het ministerie.

Graag tot ziens!

 

INSCHRIJFFORMULIER

Klik op de link om een inschrijfformulier te downloaden.   [ DOWNLOAD  STARTEN ]

Klik op de link om extra verzorger(s) toe te voegen (samengesteld gezin)   [ DOWNLOAD  STARTEN ]