Groep 7/8

Groep 7/8 is onderdeel van de bovenbouwunit, samen met groep 5 en 6.

Juf Jantine is momenteel verantwoordelijk voor de lessen in groep 7/8. Zij werkt vier dagen in de week. Op de vijfde dag is juf Marit in de groep. Juf Leanne komt in december terug van zwangerschapsverlof.

We starten de dag met een Bijbelverhaal en een gebed. In de ochtend hebben we rekenen, taal, (werkwoord)spelling, begrijpend lezen, Engels en schrijven.  In de middag hebben we  technisch lezen, KiVa en Faqta. We werken graag met chromebooks in de klas, zo kunnen we oefenen via ambrasoft of squla, maar een kahoot quiz vinden we ook erg leuk!

Het is fijn als iedereen zich op zijn gemakt voelt in onze groep, daarom doen we iedere week een les uit de methode KiVa. Beweging is goed voor ons lijf én voor ons brein, daarom gymmen we 2 keer per week en doen we nog mee aan veel andere sportactiviteiten, waaronder schooljudo.

Elk jaar gaan wij met groep 7 en groep 8 op kamp, van maandag tot vrijdag. Aan het einde van het jaar voert groep 8  een musical op of neemt op een andere manier afscheid van de school.